– In medie, o basina e compusa din 59% azot, 21% hidrogen, 9% dioxid de carbon, 7% metan si 4% oxigen. Substanta care le face sa-ti mute nasul din loc este gasita intr-un procent de nici 1%.

– In medie, o persoana normala produce aproximativ jumatate de litru de basini/zi.

– La jocurile olimpice din 2004, la proba de haltere comentatorul NBC a facut-o lata : „Aceasta este Gregoriava din Bulgaria. I-am vazut pizda de dimineata in timpul incalzirii si a fost extraordinara” (This is Gregoriava from Bulgaria. I saw her snatch this morning during her warm up and it was amazing).

– Tot la jocurile olimpice, tot din 2004, tot comentatorii NBC, de data asta la box : „Sigur ca au fost cateva accidentari, chiar si cateva decese in box, insa nici una din ele nu a fost chiar atat de serioasa”.

– Si o situatie romaneasca, cu rezolvare in stil american : Un om a dat la zapada cam o ora ca sa-si curete un loc de parcare in timpul unui viscol in Chicago. Totusi, cand s-a intors cu masina a constatat cu stupoare ca o femeie ii luase locul la care muncise cu atata sudoare. Evident, a impuscat-o.

Acum va las, dragii mei, pentru ca si deoarece trebuie sa ma duc la doctor sa vad daca am sau nu rubeola :))

Reclame