Politica

Surse din interiorul PD-L au spus ca Elena Udrea ar fi recunoscut ca ea a fost eminenta cenusie din spatele protestelor de la Piata Universitatii. Se pare ca motivul ar fi fost ca doamna Udrea ramasese fara papuci de casa. Asteptam cu nerabdare un posibil remix al trupei Taxi, intitulat : „Aici sunt papucii dumneavoastra”.

Social

Pisicile din intreaga lume protesteaza pe facebook. Motivul invocat este ca au ramas fara locuri de munca de cand cu substantele chimice care omoara sobolanii in locul lor. Reactia vine abia acum deoarece pungile de Whiskas nu se mananca singure. Intrebat daca lenea ar fi mai degraba motivul somajului felin, reprezentantul pisicilor a reactionat agresiv, scuipandu-l pe reporter. Intr-o incercare lamentabila de a-si cere scuze, acesta nu a putut spune decat : „Miau”.

IT

Aplicatia Siri a reusit sa cucereasca inimile multor barbati posesori de…iPhone. Magazinele Apple din intreaga lume sunt asaltate de camioane intregi de trandafiri, de ciocolata Milka si de bonuri de la hypermarketuri pe care apar cantitati industriale de prezervative. Siri nu a dorit sa comenteze aceste informatii spunand ca nu intelege afirmatia.

Sport

Dupa indelungi episoade amoroase, Mihai Costea, zis Nila, s-a despartit de Daniela Crudu, zisa curva. Surse importante din cadrul clubului steaua ne-au dezvaluit ca motivul este o dragoste infinita pe care fotbalistul i-o poarta coechipierului sau Cristi Tanase, zis Dodel. Persoanele care ne-au dat informatiile au vrut sa-si pastreze anonimatul, spunand ca nu vor sa fie implicati in relatii homosexuale. Totusi, daca nu ne puteti crede pe cuvant, ganditi-va ca si Dodel a parasit-o pe iubita sa, zisa Bomba Sexy, in urma cu ceva luni. Voi ce parere aveti despre relatia dintre Dodel si Nila?

Diverse

-Se inregistreaza progrese in domeniul astrologiei. Cercetatorii libieni aproape ca au gasit raspunsul la intrebarea vesnica: „In ce zodie sunt copiii nascuti in spatiu?”
-In aceasta perioada mieii incep sa fuga din tarcuri. Opinia generala este ca „s-au prins de faza”
-Un barbat a ajuns in stare grava la spital deoarece a crezut ca a venit pastele si si-a ciocnit ouale. Ii uram insanatosire grabnica.

Reclame