Nu pe bune, voi ce ati face ?

Vorbesc serios, voi ce ati face daca…

Intrati la un moment dat in clasa si vine un coleg retard ( aka maimuta ) care isi ia vorbele de duh din Gta San Andreeas, si te saluta cu mana extrem de mult ridicata si cu o vorba de genul : „WASSSSUPPPP NIGGAAAAA”. 

Voi ce ati face ? 

Continuam

Dupa aia vine un altul, nu chiar atat de retard, si repeta cu o enervare iesita din comun: „Ce faci ce faci ce faci ce faci  CE FAAAAAAAACI” in timp ce te impunge cu degeul. 

Voi ce ati face ?

Dupa vine un altul, care te saluta omeneste, da noroc cu tine, te intreaba ce faci… Dupa care isi freaca mana de chelia ta timp de cinci minute in timp ce rosteste un „hahahaaaAAAAAAAA” extrem de enervant…

Voi ce ati face ?

Dupa asta, vine altul, care se crede Tony Montana ( uitati-va la filmul Scarface 1983 ). Asta povesteste jumatate de ora incontinuu despre cum a baut el nu stiu cat, cum a tras legale, si cum a frecat o zdreanta pe camp 😐 ( WHAT THE FUUUUUUUUUCK ????? ) 

VOI CE ATI FACE ???

Dupa care, cautand un iz de normalitate, m-am dus la un alt coleg… Asta incepe sa-si laude castile lui Beats by Dre, iphone-ul 4 de SAISPE GICAAA X(, ipadul, viitorul lui Bmw si pitbulii…

VOI CE ATI FACE ? 

Ultima incercare… 

Ma duc la o colega, asta incepe sa ma impunga cu degetul si sa rada ca un copil mic si prost scapat de mamica in capppp

Drept urmare…

Simtindu-ma ca intr-o jungla in care singurul om normal la cap e fratemiu ( Gandac ) imi bag pula, imi aprind o tigara si plec din clasa.

Reclame